Aktuelt 

Da er det kommet en ny bil. Veldig fornøyd med å kjøre elektrisk. Gleder meg til å ta oppdrag med denne.


Ser du etter det beste alarmsystemet til din Bobil/ Vogn. Avara er den eneste leverandøren som har en komplett løsning for både gass, fukt og sikkerhet . Jeg selger og monterer ditt sikkerhetsanlegg der din vogn/bobil står på østlandet. Ta kontakt for en gjennomgang og ett godt tilbud.

Da har jeg fått sertifisering og sertifikat for gass i fritidskjøretøy av Kiwa som er ett av verdens ledende innen sertifiseringer på ulike områder. Jeg kan nå utføre lekkasjesjekk og trykktest av gassanlegg  innen camping og båt.

Da har jeg blitt forhandler av Vimax sine vedlikeholdsfrie sprosser. Norges største leverandør av Sprosser. Sprossene har livstidsgaranti og selges og lages nå av meg. Ta kontakt for gratis befaring


Da har jeg inngått avtale med Weber grill om å utføre service og reparasjon på deres fantastiske griller. Det blir gøy og jobbe med de beste.


Da er jeg blitt forhandler for Securmark sine tyverimerkeprodukter for båt og motor samt vannscootere. Les her for mer informasjon https://www.securmark.no/tyverimerking/. Husk! Jeg kommer dit båten din ligger.Nå kan du få starthjelp ved flatt batteri på bil, motorsykkel o.l.