Utvendige vinduslister i tre kan være skadelig for ditt vindu.

25.05.2022

Visste du at mange bytter vinduet selv om det bare er de utvendige vinduslistene som har råteskader? Å bytte vindu kan være dyrt, og enda dyrere er det dersom det er unødvendig. La meg ta en vindusbefaring for å spare deg for store investeringer.

Å bytte vinduer kan være dyrt. Spesielt dersom det er flere vinduer som må byttes ut. Ofte så ser man at det er fukt i vinduskarmene og tror derfor at vinduene er punkterte. Mange ønsker derfor å bytte de ut. Mange vet derimot ikke at denne fukten kan komme av råtne utvendige vinduslister. Det er derfor lurt å gjennomføre en sjekk av vinduslistene før man eventuelt kjøper og bytter vinduer. Jeg sjekker også alltid utenvendige vinduslister og tilstanden på disse når jeg bytter til vedlikeholdsfrie sprosser. Det er også anbefalt å bytte til vedlikeholdsfrie vinduslister i samme slengen. Jeg leverer vinduslister i PVC plast med ny gummi som aldri trenger å males. I motsetning til treklister, suger ikke PVC lister til seg vann og uttører ikke. PVC lister sikrer også mot råte og fukt.

Ved å bytte til PVC plast, gir du vinduet ditt lengre levetid. Samtidig sparer du masse tid på det vanskeligste stedet å male. Ta kontakt med meg for befaring eller pristilbud. Ta også en titt på hva jeg tilbyr av PVC sprosser.