.

Øyvind Tuv

Jeg gjør det du ikke har tid og mulighet til å gjøre

Jeg er en allsidig handymann med fagbrev innen tømrer. Jeg er sertifisert installatør av gassanlegg i fritidskjøretøy som bobil, campingvogn og båter. Jeg er også sprossemaker med vedlikeholdsfrie sprosser fra Vimax. Se her for mer informasjon.

Jeg har jobbet mange år i sportsbutikk med ski/sykkelverksted og har derfor erfaring med både slalåm og langrennski. Jeg har også allsidig erfaring med å pusse opp hus og leiligheter, reparere å vedlikeholde campingvogner.

Jeg er en praktiker som ser løsninger der andre kan se problemer. Har du ett prosjekt så ta kontakt så ser vi om jeg kan hjelpe deg. Sammen så finner vi løsninger som du er fornøyd med. 

Husk! Ingen oppdrag er for små. Mitt motto er at jeg kaster aldri noe som kan fikses! 

Se Facebookside for mer info om varer og tjenester jeg utfører.


Ny elvarebil