TYVERIMERKING AV BÅT MED MOTOR BESTÅR AV:

Skjult merking:

Tusenvis av unike ID-mikromerker blir sprayet i båtens og motorens hulrom. Mikromerkene er umulig å fjerne for tyver. Ett mikromerke er nok for å finne ut hvem som eier båt og motor.

Synlig merking:

 Gravert ID-nummer og synlige advarselsmerker viser at båten og motoren er tyverimerket med Securmark og ikke lar seg omsette. ID-nummeret påføres en rekke steder på enhetene.

Oppdatert database:

 ID-nummer blir lagret sammen med eieropplysninger i Securmarks oppdaterte database. Politi og tollvesen kan raskt finne korrekt eier hvis båten og motoren skulle komme på avveie.

TYVERIMERKING AV MOTOR BESTÅR AV:

Skjult merking:

 Tusenvis av unike ID-micromerker blir sprayet på motoren. Micromerkene er umulig å fjerne for tyver. Ett micromerke er nok for å finne ut hvem som eier motoren.

Synlig merking:

Gravert ID-nummer og synlige advarselsmerker viser at motoren din er tyverimerket med Securmark og ikke lar seg omsette. ID-nummeret påføres en rekke steder motoren.

Oppdatert database: 

ID-nummer blir lagret sammen med eieropplysninger i Securmarks oppdaterte database. Politi og tollvesen kan raskt finne korrekt eier hvis motoren skulle komme på avveie.

TYVERIMERKING AV VANNSCOOTER BESTÅR AV:

Skjult merking: 

Tusenvis av unike ID-micromerker blir sprayet i hulrom på vannscooteren. Micromerkene er umulig å fjerne for tyver. Ett micromerke er nok for å finne ut hvem som eier vannscooteren.

Synlig merking: 

Gravert ID-nummer og synlige advarselsmerker viser at vannscooteren din er tyverimerket med Securmark og ikke lar seg omsette. ID-nummeret påføres en rekke steder på vannscooteren.

Oppdatert database: 

ID-nummer blir lagret sammen med eieropplysninger i Securmarks oppdaterte database. Politi og tollvesen kan raskt finne korrekt eier hvis vannscooteren skulle komme på avveie.