Tuv Multiservice er forhandler av Vimax, som er Norges største leverandør av plast-/vinylsprosser til privatmarkedet

Lurer du på hvordan ditt hus vil se ut med sprosser, eller hvilken type inndeling du skal ha på sprossene? Jeg kommer til deg på befaring der du selv kan se ditt hus med forskjellige sprosseløsninger i vårt unike tegneprogram som gjør at vi kan sette sprosser på bildet av huset ditt - selvsagt helt kostnadsfritt! Send et bilde av huset ditt på mail til meg (liggende og tatt så rett på som mulig) og jeg hjelper deg gjerne. Det er bare fantasien som setter grenser for inndeling!

Se her for inspirasjon

Hver enkelt sprosse produseres lokalt

• Du får gratis befaring med måltagning og ett uforpliktende tilbud av meg
• Du får gode råd om ruteinndeling
• Du får sprosser laget etter dine ønsker. Se også våre rammetyper her
• Du får sprossene produsert lokalt
• Du får sprossene montert til riktig tid
• Du får personlig service og oppfølging

Hva koster sprosser

Pris på sprosser varierer ut ifra størrelsen på vinduene, hvilke profiler du ønsker og hvilken inndeling du skal ha. For å få en omtrentlig pris kan du ta glassmålene på vinduene dine og sende til meg eller så kommer jeg på befaring til deg.
Disse tar du fra innsiden av huset, vi trenger bredden og høyden. Hvis du vet hvilken ruteinndeling du vil ha, kan du også sende det til meg.

Skodder

Det er en stadig økende etterspørsel etter skodder. Problemet med gamle skodder er jo skraping, pussing og maling. Nå kan du glemme dette! Vimax har vedlikeholdsfrie skodder! se her

Glasslister

Jeg kan også bytte til vedlikeholdsfrie vinduslister/glasslister som er produsert av Primo i skummet PVC. De brukes i dag mye av vindusprodusenter og glassmestere. Vimax har også en bunnglasslist i samme materiale. Alle har en integrert gummi-tetningslist mot glasset.

Ofte er det listen rundt trevinduet ditt som blir dårlig først. Mange tror du må bytte ut hele vinduet, men det går fint å bytte ut vinduslisten i tre med en av våre i pvc.